Smart Pærer - Intelligent & smart lys til dit hjem

Intelligent belysning er et must i et “SmartHome”.

Belysningen er ofte her de fleste starter, når de begynder at opbygge deres Smart Home system. Intelligent belysning giver et utal af muligheder for at automatisere dit lys og bruge det smart. F.eks. i forbindelse med overvågningssystemer.

Der findes efterhånden mange producenter af Smart Home pærer og intelligente lys-systemer. For at gøre det nemmere for dig at finde netop den Smart Home pære du er på jagt efter, har vi herunder lavet et simpelt filter, som guider dig til dig rigtige produkter.

Er du interesseret i Smart Home, så udforsk vores gadgets til det smarte hjem her

Smart home pære

Vælg herunder hvilke egenskaber din pære skal have

Herunder er de Smart Home pærer m.m. som vi har fundet til dig. Hvis ikke vi har fundet det du leder efter, kan du prøve at ændre filtret herover.

Tilbud
DKK 1.196,00 DKK 1.147,00

Philips Hue

Philips Hue Tap

DKK 399,00

Smart Home pærer til dit intelligente hjem

Hos WiFi-butikken.dk elsker vi SmartHome produkter og ikke mindst intelligent belysning. De smarte pærer åbner for en masse muligheder som tidligere kun var muligt med en avanceret og dyr el-installation i hjemmet. Med de nye Smart-Home pærer, behøver man kun at udskifte selve pæren og man har en intelligent belysning,

SmartHome pærer giver samtidig mulighed for at sætte et utal af automatiseringer op i din hjem. Tænd f.eks. lyset ved bevægelse, sluk alt på en knap, blink med lyset når du får en email eller tænd lys inde i huset når nogen bevæger sig rundt om huset når du ikke er hjemme.

Det er nærmest kun fantasien som sætter grænser. Med kommunikation til SmartHome systemerne, kan du f.eks. få dit Netatmo overvågningskamera til at tænde for lyset i stuen, når du ikke er hjemme. Det skal nok skræmme ubudne gæster væk.

Læs mere om Smart Home her

Vi vejleder dig gerne

Det kan være vanskeligt at afgøre hvilket Smart Home system, som passer bedst til dig og dit hjem og derefter, hvorfor nogle produkter, som er bedst egnet til at dække dit behov. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med de mest brugte systemer og tester dagligt Smart Home produkter.

Kontakt os

Thomas Lindby
Partner

Søren Moseby
Partner