Sensibo Sky – gør din gamle varmepumpe smart igen

Med Sensibo Sky får du mulighed for at gøre din varmepumpe rigtig smart. Mange sommerhusejere har i dag en varmepumpe installeret, men har først mulighed for at tænde for den når de ankommer til sommerhuset. Men Sensibo Sky åbnes op for muligheden for at tænde din varmepumpe hjemmefra, så sommerhuset er varmet op når du ankommer.

De fleste varmepumper på markedet har en tilhørende fjernbetjening og Sensibo Sky er kompatibel med langt de fleste af dem. Sensibo kræver blot at der er WiFi tilgængeligt for at være klar til at overtage styringen af din varmepumpe.

Tilbud
DKK 759,00

7-dages planlægning

Med 7-dages planlægningen kan du endelig have fuld kontrol med din varmepumpe alle ugens 7 dage. Indstil temperaturen du ønsker at have om morgenen og om aftenen og lad Sensibo styre varmen i huset. Lad Sensibo skrue helt ned for varmen om natten, og sørge for den rette temperatur når du står op.

Invitér familien til at bruge Sensibo

Sensibo Sky kan deles med din familie, venner eller kollegaer, så de også kan få glæde af din nye smarte varmepumpe.

Tænder og slukker automatisk

Via din telefons placering (GPS) kan Sensibo automatisk tænde din varmepumpe inden du ankommer. Når du forlader hjemmet eller sommerhuset kan Sensibo igen selv slukke for varmepumpen og hjælpe dig med at spare på energien.

Åben API, Google, Siri, Amazon og IFTTT

Sensibo Sky har en omfattende åben API, med mange udvidelser og integrationer skabt af fællesskabet for SmartThings, OpenHab, Homebridge (for HomeKit).

Desuden er Sensibo kompatible med Google Assistant, Siri Shortcuts og Amazon Alexa. Dette betyder du kan bruge Sensibo sammen med de fleste Smart Home Systemer.

Sensibo arbejder også med IFTTT, så det er nemt at lave opskrifter og nye automatiseringer.

www.ifttt.com kan du finde forskellige opskrifter på automatiseringer der kan fortages med Sensibo og IFTTT.

Sensibo Sky er kompatibel med langt de fleste varmepumper på markedet