Hvem står bag WiFi-butikken.dk?

Det gør Inka Group ApS som drives af Thomas Lindby og Søren Moseby. Vi har en stor passion for Smart Home produkter og ny teknologi generel.

WiFi-butikken.dk repræsenterer det bedste af de produkter og den teknologi vi beskæftiger os med til dagligt. Det betyder at langt de fleste af de produkter du kan finde på “hylderne” hos os, er nogle vi selv har afprøvet og testet. Produkterne er særligt udvalgt på baggrund af kvalitet og brugervenlighed.

Hos os kan du være sikker på, at kunne få den rigtige vejledning, og at produkterne i shoppen er gennemarbejdet og testet til punkt og prikke.

Derfor kan vi altid vejlede dig til at vælge det produkt, som passer netop til dit hjem og dine behov. Samtidig sidder vi klar til at hjælpe, hvis der, imod forventningerne, skulle være problemer med et produkt, eller hvis du skal bruge support til opsætningen.

Vi er e-mærket!

Du kan handle trygt hos – WiFi-butikken.dk er E-mærket, hvilket bl.a. betyder:

  • Du er dækket af E-mærkets køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel
  • Du har gratis adgang til E-mærkets forbruger hotline
  • WiFi-butikken.dk bliver løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig handel.

Vores certificering sikrer dig at vi overholder E-mærkets retningslinjer, så du kan være sikker på at du bliver behandlet i overensstemmelse med E-mærkets retningslinjer og gældende lov.

Se vores certifikat her

Vores kunders betyder alt for os!

Derfor er vi også utrolig glade for alle de gode anmeldelser som vores kunder giver os på Trustpilot. Vi vil hele tiden forsøge at blive bedre og med en Trustpilot anmeldelse fra vores kunder får vi chancen for at blive bedre. Din anmeldelse er derfor med til at sikre, at både du og andre kunder får gode oplevelser.

Har du lyst til at se vores anmeldelser hos Trustpilot eller måske selv anmelde os, har du meget velkommen til at se vores Trustpilot score her.
Og som altid, er du meget velkommen til at ringe til os på 61 66 13 75 eller sende en mail på info@wifi-butikken.dk

TRUSTPILOT

Inka Group ApS
Drejervej 9A
9300 Sæby
Tlf. 61 66 13 75
info@wifi-butikken.dk
CVR. 37863742