Hvem står bag WiFi-butikken.dk?

Det gør SEF Energi A/S.

SEF Energi A/S er en del af SEF A/S som i mere end 100 år har leveret energiløsninger til primært det Sydfynske område. I dag hjælper SEF Energi A/S kunder i hele Danmark med de rigtige energiløsninger til deres hjem og virksomheder.

Vi ser løsninger til det intelligente hjem som en naturlig forlængelse af vores kerneydelser, der udover energi også tæller fiber, varmepumper og installationsydelser.

Hos os kan du være sikker på, at kunne få den rigtige vejledning, og at produkterne i shoppen er gennemarbejdede og testet til punkt og prikke.

Derfor kan vi altid vejlede dig til at vælge det produkt, som passer netop til dit hjem og dine behov. Samtidig sidder vi klar til at hjælpe, hvis der, imod forventninger, skulle være problemer med et produkt, eller hvis du skal bruge support til opsætningen.

Vi er e-mærket!

Du kan handle trygt hos os – WiFi-butikken.dk er E-mærket, hvilket bl.a. betyder:

  • Du er dækket af E-mærkets køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel
  • Du har gratis adgang til E-mærkets forbruger hotline
  • WiFi-butikken.dk bliver løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig handel.

Vores certificering sikrer dig at vi overholder E-mærkets retningslinjer, så du kan være sikker på at du bliver behandlet i overensstemmelse med E-mærkets retningslinjer og gældende lov.

Se vores certifikat her

Vores kunders oplevelse betyder alt for os!

Derfor er vi også utrolig glade for alle de gode anmeldelser som vores kunder giver os på Trustpilot. Vi vil hele tiden forsøge at blive bedre og med en Trustpilot anmeldelse fra vores kunder får vi chancen for at blive bedre. Din anmeldelse er derfor med til at sikre, at både du og andre kunder får gode oplevelser.

Har du lyst til at se vores anmeldelser hos Trustpilot eller måske selv anmelde os, er du meget velkommen til at se vores Trustpilot score her.

Og som altid er du meget velkommen til at ringe til os på 62 17 02 97 eller sende en mail på info@wifi-butikken.dk.

Vi har åbent for telefonisk henvendelse mandag, onsdag og fredag fra kl. 09:00-15:00.

TRUSTPILOT

SEF Energi A/S
Fåborgvej 44
5700 Svendborg
Tlf. 62 17 02 97
info@wifi-butikken.dk
CVR.: 25119207