Netatmos indendørs- og udendørs overvågningskameraer, sætter nye standarder for avanceret overvågning. Og så er det super simpelt at sætte op.

De to typer er kameraer er til henholdsvis indendørs og udendørs overvågning. De 2 kameraer kører på denne samme app, hvilket giver en ensartet brugerflade samt nem adgang til optagelserne.

Kameraerne er meget enkle at installere og forbinde til netværk og app og kører fint med standardindstillingerne. Hvis man ønsker at tilpasse notifikationerne er der rig mulighed for dette via app’en. Du kan f.eks. vælge kun at få notifikationer når det er ukendte personer der “fanges” af kameraet eller slukke for notifikationer hvis det blot er et dyr der passerer kameraet.

Welcome er Netatmos bud på et avanceret indendørs WiFi kamera, som intelligent lærer husstandens beborer at kende og på den måde informerer forældrene om når børnene er kommet hjem fra skole eller advarer hvis der er ukendte personer i boligen.

Kameraet kobles nemt på “Netatmo Security” app’en. App’en er din brugerflade til både Welcome og Presence. Det er her du modtager notifikationer, gennemser overvågningsbillederne og ser hvem der er hjemme.

Installationen af Welcome er utrolig simpel og foregår via den indbyggede step for step guide i app’en. I løbet af ganske få minutter er kameraet fungerende og klart til at overvåge din bolig. Hvis du ønsker en dansk guide til installationen har vi lavet den til dig. Se Netatmo Welcome instruktionen her.

Placer kameraet ved husets mest anvendte indgang og kameraet aktiveres automatisk ved bevægelse, hvorefter et lille filmklip gemmes i kameraet, hvor det let kan afspilles fra din smartphone. Du kan se videoklippene lige meget hvor du befinder dig. Det kræver blot at din telefon har adgang til internettet.
Når kameraet opfanger ansigter på de forbipasserende, vil du blive bedt om at identificere de personer som du ønsker kameraet skal kunne genkende. De efterfølgende dage skal du identificere disse personer hvorved Welcome lærer ansigterne at kende. Herefter vil kameraet kunne se hvem der kommer ind i huset, og vil kunne alarmere dig hvis ukendte gæster træder inden for døren.

Du kan nemt vælge hvornår du ønsker at blive informeret om personer i huset. F.eks. kan du indstille dit kamera til ikke at sende nogen notifikationer hvis du selv er hjemme eller om helt at undlade at informere om visse personers færden i huset. Du kan også selv bestemme hvilke at de kendte personer der skal optages af kameraet og hvilke du blot vil notificeres om.

Presence er udendørsudgaven at Netatmos overvågningskameraer. Kameraet har et indbygget kraftigt lys med bevægelsessensor og kan kende forskel på biler, dyr og mennesker.

Ligesom Welcome Home kobles kameraet på “Netatmo Security” app’en hvor al installation foregår fra. Det er også igennem app’en du informeres hvis der er aktivitet i kameraet søgelys.

Kameraet placeres f.eks. i din indkørsel og kan her overvåge hvem eller hvad der bevæger sig rundt ved dit hus. Presence kan f.eks. nemt erstatte en eksisterende udendørslampe.
Kameraet har indbygget infrarød “night-vision” kamera, som giver skarpe billeder selv om natten. Kameraet har ligeledes en projektør indbygget som kan indstilles til at tænde ved bevægelse af et dyr, en bil et menneske eller alle tre dele.

Ikke to huse er ens og derfor har Presence muligheden for at indstille alarm-zoner. Alarm-zonerne kan bruges til at få en øjeblikkelig besked hvis nogen f.eks. træder ind i området omkring din hoveddør eller udenfor din garage.

Presence har desuden en time-lapse afspilningsmulighed, som gør det mulig at se al aktivitet i løbet af dagen på ganske få sekunder. Billederne lagres på det medfølgende hukommelseskort og kan samtidig uploades til din Dropbox konto. Alternativt kan billederne overføres til en FTP-server.

 

Netatmo Tags

Tags_3pcsNetatmo tags kan anvendes som tilbehør til dit Netatmo kamera. Tagsene installeres nemt på døre og vinduer og kan dermed give dig besked hvis en dør åbnes eller hvis du har glemt at lukke et vindue.