Installation af Danalock Scandi

Vi har lavet en dansk installationsguide til hvordan du monterer og installerer Danalock. Denne guide henvender sig til dig, der har den ovale Scandi lås, som vist på billedet til højre. Har du en i stedet den dråbeformet Euro lås skal du følge denne guide til installation af Danalock.

Installation af Danalock kræver en stjerneskrue-trækker og en skævbider

Til højre kan du se de berørte dele af din eksisterende lås.

1) Sikre låsen på ydersiden

På nogle døre kan det være en fordel, at sætte et stykke tape over låsen inden skruerne løsnes, for at undgå låsen falder ud.

2) Fjern den eksisterende lås

Løsn skruerne til vrideren og fjern denne fra indersiden af døren.

3) Længde på endestykke

De fleste døre har et endestykke der stikker mere end 10 mm ud fra dørens overflade. Disse vil passe til Danalock uden at skulle justeres i længden.

Hvis endestykket er kortere end 10 mm fra dørens overflade, skal endestykket erstattes med det endestykke der er med Danlock (Scandi).

Danalock V3 virker med endestykker på op til max 35 mm. Hvis endestykket stikker længere ud, skal dette afkortes.

4) Endestykket er for kort

Hvis endestykket er mindre end 10 mm, skal du fjerne den plade der holder endestykket og erstatte det med det endestykke der er med Danalock. Efter montering af det nye endestykke skal dette afkortes, så det ikke er længere end 35 mm

5) Monter bagplade

Der hvor vrideren har siddet skal bagpladen nu monteres. Placer bagpladen til Danalock over hullet, så hullerne i pladen passer i de eksisterende huller og anvend skruerne fra vrideren til at skru bagpladen fast med.

6) Tilpas endestykket i den rigtige længde

For ikke at skade Danalock låsen skal endestykket afkortes, så det max stikker 35 mm ud fra overfladen på døren. Brug en skævbider eller nedstryger til at afkorte endestykket.

7) Sæt endestykkeadaptoren i Danalock

Indsæt den grønne endestykkeadaptor i hullet i midten bag på Danalock. Tryk adaptoren helt på plads, så den sidder godt fast.

8) Monter Danalock på bagpladen

Sørg for hullet i endestykkeadaptoren rammer endestykket og tryk Danalock ind på bagpladen

9) Find markeringerne

Find de små markeringer på bagpladen og på Danalock. Sørg for disse står ud for hinanden.

10) Drej Danalock på plads

Drej nu Danalock med uret for at fastgøre låsen til bagpladen. Danalock skal drejes indtil der høres et “klik”.

11) Aktivér batterierne

Træk den lille plastik strimmel ud ved batteridækslet.

Danalock vil lyse op for at indikere den er tændt.

BEMÆRK: Hvis batterierne har været fjernet skal Danalock kalibreres igen.

12) Før du downloader Danalock app’en

Din Danlock lås er nu installeret og du er klar til at downloade Danalock app’en. Sørg for at lade døren stå åben første gang du starter app’en, da en lukket dør kan have indflydelse på kalibreringen.

13) Download Danalock app’en til din smartphone

Gå ind i Appstore eller Google Play og download Danalock app’en. Når app’en er downloadet skal du oprette en brugerprofil. Denne profil skal bruges til at logge på app’en.

13) Tilføj din Danalock i app’en

Det er nu tid til at tilføje din Danalock lås i app’en. Tryk på “add lock” og app’en vil tage dig igennem konfigurationen af Danalock.

14) Afmontér Danalock

Hvis du får brug for at fjerne Danalock låsen fra din dør, skal du trykke en tynd genstand (fx en kuglepen) ned i hullet og drej Danalock’en mod uret som vist på tegningen.

Dette vil ikke resette Danalock eller fjerne Danalock låsen fra din profil. Låsen skal muligvis kalibreres, når den monteres igen.

Se også installationsvideon herunder for Danalock scandi