Firmagaver til medarbejdere og kunder

Hos Wifi-butikken.dk har vi et special udvalg af produkter, som vil vække stor glæde blandt medarbejdere eller kunder. En firmagave kan bruges i mange forskellige sammenhænge, hvad enten der er tale om en julegave, kundegave, fødselsdagsgave, receptionsgave, medarbejdergave, eller jubilæumsgave.

Vælg en firmajulegave som medarbejderne vil elske!  

Smart home produkter er blevet populære, og hos Wifi-butikken.dk har vi mange forskellige produkter, som uden tvivl vil vække stor glæde hos medarbejdere eller kunder. For mange virksomheder er julen den oplagte tid til at vise sin taknemmelighed overfor sine medarbejdere, så derfor er valget af den helt rigtige firmajulegave også et vigtigt valg at tage.

Vi har hos Wifi-butikken.dk nogle rigtig gode bud på atraktive firmagaver som medarbejdere og kunder vil elske. Skal du bruge flere end 10 firmagaver, smider vi en ekstra med oven i prisen, hvis du skriver “firmagave” i feltet “Bemærkninger til ordre”. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@wifi-butikken.dk for at få et godt tilbud på firmagaver.

Hvad siger SKAT om reglerne for personalegoder og firmagaver

Som arbejdsgiver er der mulighed for at give medarbejdere eller kunder firmagaver uden at de bliver beskattet af værdien af dem (op til 1.100 kr.). Er der tale om kontantgaver eller gavekort, som kan byttes til kontanter, er disse altid skattepligtige. Hvis der gives en kontant gave eller en gave som overstiger en værdi på 1.100 kr. skal arbejdsgiveren altid indberette dette. Medarbejderen skal også oplyse beløbet på årsopgørelsen, hvis man fra samme arbejdsgiver har modtager gaver til en værdi der overstiger 1.100 kr. Disse skal oplyses i rubrik 20 på selvangivelsen.

Som arbejdsgiver kan du  trække udgiften fra:
Arbejdsgiveren skal indberette beløbet og kan trække hele udgiften fra som en driftsomkostning.

En firmajulegave til max 800 kr. inkl. moms beskattes ikke, uanset hvad der ellers er givet af gaver i løbet af året.

Giver man sine medarbejdere julegaver til en værdi af max 800 kr. er der ingen beskatning, men gives der ikke andre gaver i løbet af året kan der gives op til 1.100 kr i julegave uden man beskattes af det. Tjek skemaet herunder:

Julegavens værdi Værdi af andet personale-
gode
Beskat-
ning
Forklaring
800 kr. ingen En julegave til højst 800 kr. udløser ingen beskatning.
1.100 kr. ingen Julegaven er ikke over bagatelgrænsen på 1.100 kr., og der er ikke givet andre personalegoder det år.
800 kr. 300 kr. ingen Den samlede værdi er ikke over bagatelgrænsen på 1.100 kr.
810 kr. 300 kr. Beskat-
ning af 1.110
Bagatelgrænsen for personalegoder er overskredet, og det friholdte julegaveloft er også overskredet. Derfor skal hele beløbet beskattes.
800 kr. 400 kr. Beskat-
ning af 400 kr.
Bagatelgrænsen for personalegoder er overskredet, men det friholdte loft for julegaver er ikke overskredet. Derfor kun beskatning af 400 kr

Køb og betal dine firmagaver med EAN

Hos Wifi-butikken.dk kan du købe dine firmagaver via et offentlig EAN nummer.

Når du trykker på “gå til betaling”, kan du i feltet under betalingsmetoder vælge EAN betaling. Herefter kan du indtaste EAN nummer, og benytte dette til betaling.

Vi vil herefter validere og godkende betalingen og du modtager en ordrebekræftelser på mail og efterfølgende afsendes ordren og der genereres en elektronisk faktura som automatisk sendes til det pågældende EAN nummer.

Det er GRATIS (Dvs. ingen gebyrer) – at betale med EAN faktura hos WiFi-butikken.dk

Køb 10 stk. og få én gratis!

For hver 10 stk. firmagaver du køber hos os, lægger vi én ekstra gratis med oven i købet.

Ikke på lager
Tilbud

Smart Garden fra Click & Grow

Urter – Flere varianter – Til Smart Garden

DKK 39,00
Tilbud
DKK 759,00
Tilbud
DKK 79,00
Tilbud

Airthings - Radon- & luftkvalitetssensor

Airthings Wave 2 – Radonmåler

DKK 1.299,00
Tilbud