Vores brands er nøje udvalgt, så vi kan sikre dig det bedste sortiment af Smart Home produkter til dit hjem.

Herunder kan du se en liste af de forskellige brands vi forhandler hos WiFi-butikken.dk. Klik på logo’et eller overskriftet for at se det produktsortiment der høre til de enkelte brands.

Vi forhandler alle de store SmartHome brands

Miyo logo
Nanoleaf Logo
VOCOlinc logo - Smart Home belysning og strømstyring

Brands A-Z

AfterShokz

Revolutionerende høretelefoner med Bone Conduction teknologi, hvor du har ørene fri, samtidig med at du høre din yndlings musik

ambi climate

Ambi Climate intelligent styrring dit klimaklimaanlæg eller varmepumpe. Ambi Climate er integreret med Alexa / IFTTT.

Ambi Climate Logo
ANYWARE SMART ADAPTER

Anyware er et dansk firma der står bag Anyware Smart Adapteren. En adapter til dine E27 fatninger, der gør dine gamle lamper smarte

airthings

Airthings er verdens førende indenfor fremstilling af nøjagtige og brugervenlige digitale radon detektorer til bl.a. private boliger, kontorer, skoler mm.

Aqara

Aqara er en serie af Smart Home produkter, som kan anvendes som et lukket system, men som også kan fungere med et af de kendte mart Home økosystemer.

Athom

Athom står bag SmartHome controllerne Homey og Homey Pro. Enhederne “taler” med alle dine Smart Home produkter.

beam

Beam er en smart miniprojektor, som kan omdanne en flad overflade til en stor skærm. Lækkert design og betjenes via iOS eller Android app.

danalock

Danalock’s sortiment består af elegant designet og  intelligente Smart Home låse. Danalock er et dansk firma med fokus på kvalitet og brugervenlighed.

DKT wave2

DKT Wave2 er en serie af WiFi Mesh enheder, der sørger for optimal trådløs netværk i hjemmet. Wave2 er udviklet af danske DKT Omega.

EVE

Elgato kombinerer brugervenligt software med elegant hardware til at skabe appdrevet livsstilsteknologi med fokus på komfort og brugerkontrol.

eSTUFF

eSTUFF er et dansk brand og det brand du skal vælge, hvis du søger tilbehør til din computer, tablet eller smartphone. Produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet og lækkert design til skarpe priser.

fibaro

FIBARO’s Smart Home produkter er førsteklasses hjemmeautomatiserings-løsninger. FIBARO har udviklet en lækker serie af Apple HomeKit kompatible produkter.

flic

Flic Smart Button giver dig løsninger med et klik på en knap. Flic er en Bluetooth knap, du bruger som genvej til apps via iOS, Android, Mac og meget mere.

friday

Friday Lock tilsluttes din telefon via bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at låse eller låse op for din dør, når du forlader eller nærmer dig dit hjem. Del adgang med venner og familie

google home

Google Home er Googles egen serie af smarte og velspillende højtalere med den indbygget taleassistent Google Assistant.

Havit Lydprodukter

Havit er en serie af lyd-produkter. Havit tilbyder bl.a. bluetooth højtalere og headset.

Honeywell Home

Honeywell Home er en serie af Smart Home produkter, til overvågning af dit hjem. Serien indeholder blandt andet, overvågnings kameraer og vandlækage alarmer.

IBABy BABYALARM

iBaby producerer babyalarmer med bl.a. indbygget kamera og andre praktiske funktioner, så du har vished om at dit barn sover trygt og godt om natten.  

INNR

INNR er en serie af Smart Home produkter indenfor belysning, som virker med dine eksisterende systemer som f.eks. Philips Hue og Osram Lightify.

iSMART ALARMSYSTEM

iSmart er et prisvindende alarmsystem til hjemmet. Nemt at sætte op og kræver ikke noget abonnement. iSmart kan udvides med mange forskellige alarmenheder.

koogeek

KooGeek udvikler Smart Home produkter til hjemmet, med bl.a. deres Smart Plug som er styring af stikkontakter via en App – Virker med Apple Homekit.

lametric time

LaMetric Time er en smart ur til skrivebordet, der giver dig realtids informationer om som, klokken, vejr, e-mails, kalenderbegivenheder, nyheder, informationer og påmindelser, som du selv definerer.

lifx

LIFX er intelligent belysning i høj kvalitet. LIFX led pærer tilsluttes direkte på dit WiFi netværk og giver dig fuld kontrol over lyset i hjemmet.

Marbotic

Marbotic er en fransk virksomhed som harspeciale og interesse for web og app baseret undervisning. Marabotic har skabt en serie interaktive spil til børn.

MEATER

Meater bluetooth stegetermometret det ultimative stegetermometer til din smartphone, hvor du kan være sikker på en perfekt tilberedning af kødet – hver gang.  

MINUT POINT

Med Point fra Minut, får du en total sikring af dit hjem. Point’s mange sensorer gør det muligt at overvåge hjemmet og straks alarmere dig.

MIYO

MIYO er et vandingssystem, som sætter havevandingen på autopilot. MIYO sørger for at der udelukkende vandes, når der er behov for det.

Miyo logo
nanoleaf

Nanoleaf laver teknologi, der forvandler den måde, hvorpå vi lyser vores boliger op på. Nanoleaf er lækkert designet, ultra energieffektiv LED belysning.

Nanoleaf Logo
netatmo

Netatmo’s produkter er gennemførte og veldesignet Smart Home produkter i høj klasse. Her i blandt den populære WiFi vejrstation og de intelligente overvågningskamera.

orbit

Orbit’s produkter hjælper dig med af finde dine mistede ting via en app. Orbit kan bruges på tasker, mobiltelefoner, tegnebøger og meget andet.

osmo

Osmo popuære interaktive spil, giver børn mulighed for kreativ læring med virtuelle spil på iPad’en der  kombineres med fysiske spilbrikker.

philips hue

Philips har med deres Hue serie revolutioneret måden vi anvender lys i hjemmet. Philips Hue’s pærer kan styres via din telefon og Hue app’en giver mulighed for smart automatisering af lyset og meget mere.

ring doorbell

Ring er er mest kendt for den smarte dørklokke med indbygget kamera, hvor du direkte på din telefon kan se, hvem der ringer på døren.

sackit

Sackit er et innovativ Aalborgfirma der designer og udvikler lækre livsstils produkter som bl.a. sækkestole, bluetooth højtalere, lounge stole, barstole mm.

sensibo

Sensibo gør din varmepumpe smart. Med Sensibo kan du styre dine varmepumpe direkte fra din telefon, uanset hvor du befinder dig.

SMANOS

Smanos alarmsystemer er smarte og brugervenlige alarmsystemer til det private hjem. Nemt at sætte op og virker trådløst via WiFi netværk.

smarter

Smarter er firmaet der bl.a. står bag kaffemaskinen og elkedlen, du kan betjene via en app på telefonen.

somfy

Somfy er kendt for at lave automatiserings systemer til hjemmet, bl.a. overvågning og alarmsystemer i høj kvalitet med funktionalitet og brugervenlighed i fokus.

tado

Tado’s produkter gør det nemt at lave din eksisterende varmeinstallation om til en smart og intelligent løsning, hvor du kan automatiserer varmestyrringen og

TILE

Tile er en serie af bluetooth trackere til din telefon, der gør det nemt at finde f.eks. dine nøgler, pung eller taske. 

UBTECH

UBTECH er producent af avanceret robotter. Robotterne kan programmeres og introducerer børn til grundlæggende programmering.  

VOCOLINC

VOCOlinc producerer Smart Home produkter i form af intelligente pærer og WiFi stikkontakter.

VOCOlinc logo - Smart Home belysning og strømstyring