Vores brands er nøje udvalgt, så vi kan sikre dig det bedste sortiment af Smart Home produkter til dit hjem.

Herunder kan du se en liste af de forskellige brands vi forhandler hos WiFi-butikken.dk. Klik på logo’et eller overskriftet for at se det produktsortiment der høre til de enkelte brands.

Vi forhandler alle de store Smart Home brands

Click & Grow Logo
Cololight LifeSmart Logo
Grandstream 7615
Miyo logo
Nanoleaf Logo
Secuyou logo
Twinkly Logo i guld
UPSTRÖM
VOCOlinc logo - Smart Home belysning og strømstyring
WiZ Logo

Brands A-Z

AfterShokz

Revolutionerende høretelefoner med Bone Conduction teknologi, hvor du har ørene fri, samtidig med at du høre din yndlings musik

ANYWARE SMART ADAPTER

Anyware er et dansk firma der står bag Anyware Smart Adapteren. En adapter til dine E27 fatninger, der gør dine gamle lamper smarte

airthings

Airthings er verdens førende indenfor fremstilling af nøjagtige og brugervenlige digitale radon detektorer til bl.a. private boliger, kontorer, skoler mm.

Aqara

Aqara er en serie af Smart Home produkter, som kan anvendes som et lukket system, men som også kan fungere med et af de kendte mart Home økosystemer.

Athom

Athom står bag SmartHome controllerne Homey og Homey Pro. Enhederne “taler” med alle dine Smart Home produkter.

Click & Grow

Dyrk dine favorit urter og blomster, på en smart og enkelt måde. 
Smart Garden anvendes indendørs og er fuldautomatisk.

Click & Grow Logo
Cololight – Smart LED belysning

Cololight giver dig muligheden for at dekorere dit hjem på en ny og avanceret måde. De enkelte lys paneler kan programmeres individuelt og sammensætte til en unikt mønster. 

Cololight LifeSmart Logo
danalock

Danalock’s sortiment består af elegant designet og  intelligente Smart Home låse. Danalock er et dansk firma med fokus på kvalitet og brugervenlighed.

DKT wave2

DKT Wave2 er en serie af WiFi Mesh enheder, der sørger for optimal trådløs netværk i hjemmet. Wave2 er udviklet af danske DKT Omega.

EVE

Elgato kombinerer brugervenligt software med elegant hardware til at skabe appdrevet livsstilsteknologi med fokus på komfort og brugerkontrol.

eSTUFF

eSTUFF er et dansk brand og det brand du skal vælge, hvis du søger tilbehør til din computer, tablet eller smartphone. Produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet og lækkert design til skarpe priser.

fibaro

FIBARO’s Smart Home produkter er førsteklasses hjemmeautomatiserings-løsninger. FIBARO har udviklet en lækker serie af Apple HomeKit kompatible produkter.

flic

Flic Smart Button giver dig løsninger med et klik på en knap. Flic er en Bluetooth knap, du bruger som genvej til apps via iOS, Android, Mac og meget mere.

friday

Friday Lock tilsluttes din telefon via bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at låse eller låse op for din dør, når du forlader eller nærmer dig dit hjem. Del adgang med venner og familie

google home

Google Home er Googles egen serie af smarte og velspillende højtalere med den indbygget taleassistent Google Assistant.

GRANDSTREAM

Mesh WiFi enheder, som sikrer dig det perfekte trådløse netværk i dit hjem. 

Grandstream 7615
Havit Lydprodukter

Havit er en serie af lyd-produkter. Havit tilbyder bl.a. bluetooth højtalere og headset.

Honeywell Home

Honeywell Home er en serie af Smart Home produkter, til overvågning af dit hjem. Serien indeholder blandt andet, overvågnings kameraer og vandlækage alarmer.

INNR

INNR er en serie af Smart Home produkter indenfor belysning, som virker med dine eksisterende systemer som f.eks. Philips Hue og Osram Lightify.

lametric time

LaMetric Time er en smart ur til skrivebordet, der giver dig realtids informationer om som, klokken, vejr, e-mails, kalenderbegivenheder, nyheder, informationer og påmindelser, som du selv definerer.

lifx

LIFX er intelligent belysning i høj kvalitet. LIFX led pærer tilsluttes direkte på dit WiFi netværk og giver dig fuld kontrol over lyset i hjemmet.

MEATER

Meater bluetooth stegetermometret det ultimative stegetermometer til din smartphone, hvor du kan være sikker på en perfekt tilberedning af kødet – hver gang.  

MINUT POINT

Med Point fra Minut, får du en total sikring af dit hjem. Point’s mange sensorer gør det muligt at overvåge hjemmet og straks alarmere dig.

MIYO

MIYO er et vandingssystem, som sætter havevandingen på autopilot. MIYO sørger for at der udelukkende vandes, når der er behov for det.

Miyo logo
nanoleaf

Nanoleaf laver teknologi, der forvandler den måde, hvorpå vi lyser vores boliger op på. Nanoleaf er lækkert designet, ultra energieffektiv LED belysning.

Nanoleaf Logo
netatmo

Netatmo’s produkter er gennemførte og veldesignet Smart Home produkter i høj klasse. Her i blandt den populære WiFi vejrstation og de intelligente overvågningskamera.

orbit

Orbit’s produkter hjælper dig med af finde dine mistede ting via en app. Orbit kan bruges på tasker, mobiltelefoner, tegnebøger og meget andet.

philips hue

Philips har med deres Hue serie revolutioneret måden vi anvender lys i hjemmet. Philips Hue’s pærer kan styres via din telefon og Hue app’en giver mulighed for smart automatisering af lyset og meget mere.

ring doorbell

Ring er er mest kendt for den smarte dørklokke med indbygget kamera, hvor du direkte på din telefon kan se, hvem der ringer på døren.

sackit

Sackit er et innovativ Aalborgfirma der designer og udvikler lækre livsstils produkter som bl.a. sækkestole, bluetooth højtalere, lounge stole, barstole mm.

SECUYOU

Secuyou er en smart lås til din terrassedør. Med Secuyou glemmer du aldrig mere at låse, når du forlader hjemmet.

Secuyou logo
sensibo

Sensibo gør din varmepumpe smart. Med Sensibo kan du styre dine varmepumpe direkte fra din telefon, uanset hvor du befinder dig.

SMANOS

Smanos alarmsystemer er smarte og brugervenlige alarmsystemer til det private hjem. Nemt at sætte op og virker trådløst via WiFi netværk.

somfy

Somfy er kendt for at lave automatiserings systemer til hjemmet, bl.a. overvågning og alarmsystemer i høj kvalitet med funktionalitet og brugervenlighed i fokus.

tado

Tado’s produkter gør det nemt at lave din eksisterende varmeinstallation om til en smart og intelligent løsning, hvor du kan automatiserer varmestyrringen og

TILE

Tile er en serie af bluetooth trackere til din telefon, der gør det nemt at finde f.eks. dine nøgler, pung eller taske. 

Twinkly

Twinkly er juletræsbelysning til det smarte hjem. Men Twinkly kan du styre farven på hver eneste pære og dermed lave flotte mønstre. Twinkly kan desuden “bevøge” sig i takt til musik.

Twinkly Logo i guld
VOCOLINC

VOCOlinc producerer Smart Home produkter i form af intelligente pærer og WiFi stikkontakter.

VOCOlinc logo - Smart Home belysning og strømstyring
WiZ

WiZ er en serie af lyskilder som kan betjenes fra din smartphone. WiZ kører på dit WiFi netværk og kræver derfor ikke hub.

WiZ Logo