Netatmo Smart Video Dørklokke – Nyhed fra CES 2019

*** SÅ KOM DEN 🙂 ***

Find den her: Netatmo Smart Video Doorbell.

Netatmo har på CES messen i Las Vegas præsenteret seneste nye produkt i deres portefølje af Smart Home produkter. Med Netatmo’s nye Smart Video dørklokke, går du ikke glip af et besøg fra familien og vennerne eller sågar en pakke postbuddet. Med Netatmo dørklokken kan du besvare besøgende ved din dør, direkte fra din telefon uanset om du er hjemme eller ej. Du får et live fuld HD billede (1080p) og muligheden for 2-vejs kommunikation, så du kan tale med dine besøgende.

Flot og minimalisktisk design

Netatmo er kendt for at lave eksklusive Smart Home produkter i et flot og funktionel design, som vi bl.a. kender det fra Netatmos populære vejrstation. Og den nye dørklokke fra Netatmo er ingen undtagelse. Dørklokken er enkel i sit design og kommer ikke til at se stor og klodset ud ved hoveddøren, som mange af de andre WiFi dørklokker på markedet nemt kan komme til. Netatmo oplyser at dørklokken modstår alle vejrforhold (regn, sne, fugt, støv og forurening) takket være en HZO-teknologi, som er en innovativ nanofilm der er trukket over dørklokkens materiale.

Funktionel og uden abonnement

Netatmo dørklokken tilbyder ud over et super godt kamera med 1080p opløsning, også motion detection (bevægelsesalarm), som gør at du kan få dørklokken til at give dig besked, hvis nogle skulle luske rundt uden for din hoveddør uden at ringe på. Dørklokken har selvfølgelig også infrarød nattesyn, så du også kan se dine besøgende selvom det er mørkt udenfor.

Netatmo dørklokken gemmer alle optagelser på et internt SD-kort, og kræver ikke at du skal tegne abonnement for at kunne se tidligere optagelser. Du kan endda også vælge at få optagelserne uploadet til en FTP server, eller sendt direkte op i din Dropbox. Dette går godt i tråd med Netatmos overvågningskamera Welcome og Presence, som fungerer på samme måde.

Kompatibel med din eksisterende dørklokke

Netatmo dørklokken skal tilsluttes strøm via din eksisterende dørklokke. Det vil sige at du også kan benytte den klokke, som din nuværende dørklokke benytter. Om Netatmo kommer til at levere dørklokken med en strømforsyning, ved vi ikke endnu, men de oplyser at der skal en 8-24 V strømforsyning til for at forsyne dørklokken.

Virker med Apple HomeKit

Netatmo Welcome og Presence kamera er HomeKit kompatibel og Netatmo Smart Dørklokken bliver HomeKit fra starten, hvilket gør at du kan bruge den med Siri og betjene dørklokke i din Hjem app på din iPhone. Du kan f.eks. nøjes med blot at sige “Hej Siri, vis mig min dørklokke” og du vil få vist live video direkte fra din dørklokke. Eller du kan få tændt Philips Hue pære i huset når gæster ringer på døren.

Forventede specifikationer

  • Kamera: 2 megapixel sensor, digitalt zoom x5
  • Video: Full HD 1080p, kodning H.264, HDR
  • Synsvinkel: diagonal på 160°
  • Lyd: højttaler og mikrofon af høj kvalitet
  • Natvision: Infrarød LED
  • Driftstemperatur: -10° til 40°C
  • Modstår svære vejrforhold: HZO-beskyttelse
  • Virker med Apple HomeKit
  • Højde: 135 mm, Bredde: 45 mm, Dybde: 29 mm

Hvornår kommer Netatmo dørklokken i handlen?

Det er et godt spørgsmål, som vi her hos WiFi-butikken.dk vil glæde os til at kunne besvare. Netatmo har desværre ikke meldt ud hvor når dørklokken kommer på markedet, men vi skal nok forvente at det ikke bliver indenfor de første par måneder. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil vi holde dig opdateret så snart, der nyt om Netatmo Smart Video Dørklokken. Tilmeld mig nyhedbrev

10 tanker om “Netatmo Smart Video Dørklokke – Nyhed fra CES 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *