Google Assistent på dansk!

Sig hej til Google Assistant

Googles taleassistent Google Assistent er nu endelig kommet på dansk!

Google har langt om længe gjort det muligt at tale dansk til den intelligente tale assistent, Google Assistent. Dette gør det meget nemmere at kommunikere med assistenten og på sigt er det mulig for at anvende Google Assistent til at styre f.eks. sine Smart Home produkter via Google Home. Den danske lancering af Google Assistent betyder at du nu kan tale dansk til assistent via din telefon eller tablet på sammen måde som vi kender det fra Apples Siri.

Google Assistent er integreret i Googles højtalere Google Home og Google Home mini, som bliver lanceret med den danske taleassistent senere på året. I følge Google selv skulle deres hold af ingeniører og andre specialister have fokuseret hårdt på at gøre den danske udgave af Google Assistent klar til danskerne, ved specielt at tilpasse personlighed og funktionalitet til det danske marked.

Med den danske udgave af Google Assistent betyder det, at Google nu kan hjælpe dig med gøremål som at skrive sms’er, holde styr på kalenderen, ringe op, afspille musik og meget mere. Men mulighederne med en dansk Google Home og en dansk talende assistent er langt større det. Danske app-udviklere kan integrere assistenten i deres app’s og hardware producenter kan implementerer Google Assistent i deres produkter, hvilket giver nogle spændende muligheder for anvendelse af Google Assistent.

Google Assistent på dansk er tilgængelig App Store og Google Play og kan downloades fra i dag.

Hvornår selve Google Home højtalerene kommer med den dansk taleassistent er stadig uvist, men vi skulle være meget tæt på. De sidste rygter vi har hørt, er at de skulle komme på markedet inden december. Når dette sker, lukkes der også op for muligheden for at styre ens Smart Home produkter med assistenten.

Du kan blive klogere på den danske udgave af Google Assistent på Googles egen hjemmeside: Besøg siden her

Google Assistent kompatible produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *