Danabridge – brug din gamle telefon eller iPad som gateway

Download Danabridge app’en til din telefon eller tablet

OPDATERING: Danabridge app’en er ikke længere tilgængelig i Appstore eller Google Play, da Danalock snart kommer med Danabridgen i hardware version – se mere her

En Danalock lås tilbyder flere forskellige muligheder for, hvordan du ønsker at betjene den. Låsen fås i en HomeKit, Z-wave/Zigbee og en ren bluetooth version. Har du Apple HomeKit kørende i huset og har du installeret Danalock HomeKit versionen, har du adgang til din lås, lige meget hvor du befinder dig, da du via HomeKit bruger enten en iPad eller Apple TV, som bridge/hub til forbindelsen. Det samme gælder, hvis du har et Smart Home system, der er koblet op på en Z-wave eller Zigbee bridge/hub. Men har man købt Danalock bluetooth versionen, er der ikke adgang til låsen, med mindre du er indenfor bluetooth rækkevidde. Det medfører, at du ikke kan låse eller tjekke status på låsen, når du er væk fra hjemmet.

Danabridge app’en løser dette problem, da du blot installerer app’en på en enhed, som altid er i hjemmet. Det kunne være en gammel telefon eller iPad, der som minimum kører iOS 8 eller senere, og er der tale om en Android enhed, kræver det minimum, at enheden har bluetooth 4.0.

Installer Danabridge app’en på din enhed og log ind med din Danalock brugerprofil. Nu vil enheden fungere som bridge/hub for Danalock låsen, og så længe der er strøm på den enhed, hvor Danabridge app’en er installeret, kan du få adgang til låsen fra din Danalock app på din primære telefon – lige meget hvor du befinder dig.

Danabridge til stikkontakten

Danabridge app’en kræver som sagt, at man har en telefon eller tablet liggende, som man kan bruge til formålet. Men Danalock kommer med en alternativ løsning – og for mange sikkert også en bedre løsning. Danabridge kommer som standalone enhed, der kan tilsluttes stikkontakten. Den lille bridge/hub sættes blot i stikkontakten og kobles derefter på WiFi netværket og Danalock låsen. Nu har du adgang til din lås, uanset hvor i verden du skulle befinde dig. Se Danabridge her

10 tanker om “Danabridge – brug din gamle telefon eller iPad som gateway

 1. Allan Bøgh Madsen siger:

  Ved I om Danabridge appen er blevet fjernet fra AppStore? Jeg kan ikke finde den.

  Har købt en Danalock V3 og en danapad af jer og kunne godt bruge Danabridge-appen-.

  • Thomas Lindby siger:

   Hej Allan. Danalock har valgt at lukke for app’en i Appstore, da den fysiske bridge er lige om hjørnet.

   Mvh Thomas

    • Thomas Lindby siger:

     Hej Dan. Danabridge har desværre trukket lidt i langdrag for Danalock. Men sidste melding vi har fået, er at det bliver i slutningen af februar.
     Mvh Thomas

 2. Alexander Didriksen siger:

  Danabridge APP fungere ikke særlig godt hjemme hos mig. Du går ikke glip af noget.
  Min gamle iPad ligger to meter fra låsen, og alligevel kan jeg stort set aldrig fjernstyre låsen. Har ofte leget med det, men Danabridge app er så simpel at man stort set ikke kan fucke det op.
  Ved bare, det fungere ikke særlig godt hos mig

 3. Stefsims siger:

  Danabridge er nu rykket til slut marts/april. Flot når den skulle have været uden i august/september 2018.
  Appen har ikke virket siden de trak den fra App Store og Play Store. Så det har ikke været muligt at fjernlåse/oplåse i næsten et halvt år. Jeg synes det begynder at virke ret så amatøragtigt.

  • Thomas Lindby siger:

   Hejsa. Jeg vil give dig helt ret i at Danabridge har været længe undervejs – det er selvfølgelig ikke optimalt og det kan vi kun beklage.

 4. John siger:

  Hei. Jeg liker Danabridge app fordi j hadde den koblet til en telefon med sim. hvis strømmen i huset gikk og det ikke var wifi, kunne fremdeles danabridge app låse opp gjennom sim kortet i telefonen. Kommer dere til å stltte danabridge app igjen? danabridge hardware ser j har kun wifi og ikle sim støtte.

  • Søren Moseby siger:

   Hej John,
   Jeg ved ikke endnu, hvad der sker med app’en, når Danabridge bliver lanceret. Jeg kan sagtens se fordelen ved det du beskriver, men om Danabridge app’en bliver tilgængelig igen, tør jeg ikke sige. Vi skal nok skrive om det her på bloggen, når bridgen kommer i handlen.
   Mvh Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *