Netatmo vejrstation – Overvåg vejr og indeklima

Tjek dit lokale vejr lige meget hvor du er

Netatmo Vejrstation er meget mere end en blot en vejrstation. Den adskiller sig fra andre vejrstationer bla. ved at brugerfladen ikke er et lille display på selve vejrstationen, men i stedet på en smartphone, tablet eller computer, hvilket giver muligheder som ikke er set før.

  • Tilgå din vejrstation lige meget hvor i verden du befinder dig. Det kræver kun at du har en internet forbindelse.
  • Alle data logges , så du altid kan se tilbage i din vejrstations historik
  • Udover temperatur, lufttryk, nedbør og vind (nedbør og vind kræver ekstra sensorer), kan du også overvåge indeklimaet med information om CO2 og støj niveauet
  • Giv andre adgang til at se dine vejrdata

Desuden er designet simpelt, diskret og elegant og passer ind i de fleste hjem.

Læs meget mere herunder

Tjek dit vejr- selv når du ikke er hjemme

Du kan tilgå Netatmos data via internettet, lige meget hvor du er og udlæse data som temperatur, lufttryk, nedbør, m.m.

Netatmo App

Super brugervenlig app der viser hvornår det er tid til at lufte ud – luftkvalitet/CO2 niveau, temperaturen inde og ude, luftfugtighed, støjniveau mv.

Simpel og nem opsætning
  1. Installer app’en
  2. Tænd vejrstationen
  3. Enhederne forbindes
  4. Se dine vejrdata
Støjmåling

Netatmo måler den akustiske komfort i rummet.

Notifikationer

Opsæt regler, og få en besked hvis f.eks. ude-temperaturen falder til under 0° eller hvis luften på børneværelset trænger til udskiftning.

Netatmo er IFTTT kompatible

Med Netatmo kan du opæsætte IFTTT regler og dermed styre andre IFTTT kompatible enheder. Læs mere om IFTTT her

Lækker brugeflade

Normale vejrstationer er udstyret med et lille sort/hvid display, hvor vejrdataene kan udlæses og oftest er man nødsaget til at trykke sig igennem adskillige skærmbilleder for at finde den information man leder efter. Sådan er det ikke med Netatmo vejrstation.

Brugerfladen er nemlig flyttet over på din mobile enhed eller din computer. Dette giver plads til at få flere data vist på samme skærmbillede og for at få flotte grafer med præcis de informationer du er interesseret i.

Udover de aktuelle data, giver Netatmo’s brugerflade de også en vejrudsigt med prognoser for de næste 6 dage.

Ligesom med selve vejrsationen er designet simpelt og elegant.

NetamoApp_1  NetatmoApp_2

Den sidste nye version af Netatmos vejr app (version 2.0), har fået et mere moderne og slankt udseede, der gør det endnu mere overskueligt og brugervenligt at tilgå dine vejrdata.

Se Netatmo vidoen

Netatmos lækre brugerfalde

Udendørs måledata:

Vidste du?

Netatmo vejrstation regner selv ud hvordan ude-temperaturen føles på baggrund af temperatur og luftfugtighed.

Få hjælp til bedre indeklima med Netatmo vejrstation

Indeklimaet har stor betydning for vores velvære og trivsel og det er derfor noget man bør holde øje med.

Netatmo vejrstation, kan ikke blot fortælle dig om vejret udenfor, men kan også løbende overvåge dit indeklima. Udover temperatur og luftfugtighed, måler Netatmo vejrstation også luftens CO2-indhold samt støjniveauet. Co2-niveauet fortæller noget om hvor “slidt” luften i lokalet er. Coer en gas som vi alle udånder. Bliver indholdet af Comere end 2000 ppm, i et lokale, kan det medføre træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær. Med Netatmo verjstation kan du overvåge CO2-niveauet og endda indstille alarmer, så du får en notifikation på din telefon hvis luften trænger til udskiftning.

Ved at kigge på Co2-dataene kan du få et indblik i hvornår på dagen Co2-indholdet i luften er højest, og på den måde opbygge rutiner for hvornår der skal luftes ud.

Du kan læse meget mere om indeklima på indeklimaportalen.dk

IFTTT – Din vejrstation kan styre andre enheder

IFTTT (If This Then That) er en relativ ny internet baseret service, som gør det muligt for mange forskellige enheder at kommunikere sammen. Ideen er at man via IFTTT’s server opsætter regler, som gør at når en enhed registrere en hændelse, sender den besked via serveren til en anden enhed, som så udføre den ønskede handling.

Det vil altså sige at du kan få andet udstyr til at reagere på målinger som din Netatmo vejrstation foretager.

Som eksempel kunne man opsætte sin Netatmo til at holde øje med støjniveauet, og sende besked til stikkontakten om at slukke for lyset når det bliver helt stille.
Eller du kan få en email hvis temperaturen falder til under 5° i dit sommerhus eller hvis stuen trænger til t blive luftet ud.
Hvis man går meget op i statistikker, kan man sågar sende alle data fra Netatmo regnmåleren til et regneark.

Mulighederne er næsten uendelige, og der dukker nye IFTTT kompatible enheder op hele tiden.

Vil du læse mere om IFTTT, kan du gøre det her

Vejrkort – Se andres Netatmo målinger

Hvis du er interesseret i at dele din målinger fra din Netatmo vejrstation, kan du gøre det via Netatmo’s globale vejrkort. Her kan du samtidig se målinger fra alle andre vejrstationer. På den måde kan du hele tiden følge med i vejret hos dine venner eller familie, eller blot tjekke det helt aktuelle vejr på din ferie destination.

Se kortet til højre og prøv at trykke på en af målepunkterne. Du får straks informationer om placering, minutters siden seneste opdatering, opdateringer om vejret og en lokal vejrudsigt for de næste dag.

Der er penge at spare hvis du vælger en pakkeløsning!

Ønsker du at købe vejstationen sammen med f.eks. regnmåleren eller vindmåleren er der penge at spare. Du kan se vores forskellige pakkeløsninger på Netatmo produkterne her:

Så nemt er det at installere din Netatmo vejrstation.

Det er utrolig nemt at opsætte din Netatmo vejrstation. Installer Netatmo app’en og følg guiden punkt for punkt, hvorefter du er klar til at måle vejrdata.

Se Netatmo videoen her:

Flere Netatmo produkter

Netatmo Regnmåler
4 ud af 5

DKK 499,00